_edited_edi.png)
Starters
Beef tartare with bone marrow espuma/ Tartar de vită cu spumă de măduvă
85
​
Eggplant caviar/ Vinete coapte în foc (v)
45
​
Dashi-flavored mushroom pâté/ Pate de ciuperci cu sos dashi (v)
45
​
Foie Gras served with spiced Quince Chutney and confit
orange zest/ Foie Gras servit cu chutney de gutui si coajă de
portocală confiată
130
Mains
Special pork tomahawk/ Tomahawk de porc
175
​
Butterflied coquelet with smashed baby potatoes/ Coquelet cu cartofi noi
115
​
Limousin beef T-bone/ T-bone de vită Limousin
320
​
Rossini beef steak/ Mușchiuleț de vită Tournedos Rossini
160
​
Catch of the day (Black Sea)/ Captura zilei(Marea Neagră)
90
​
Salsiccia sausage with honey and vinegar glazed Brussels sprouts/
Cârnat salsiccia cu varză de Brussels glazurată cu miere È™i oÈ›et balsamic
95
Sides
Triple Cooked French fries/ Cartofi prăjiți cu triplă gătire (v)
38
​
Grilled broccolini/ Broccolini la grătar (v)
36
​
Grilled romaine lettuce with Caesar dressing and bacon chips/
Salată Romaine, dressing Caesar și chipsuri de bacon
62
​
Green salad with vinaigrette/ Salată verde cu vinaigrette (v)
38
​
Miso-marinated king oyster steak/ Steak de king oyster cu miso (v)
75
Desserts
Grilled pumpkin with tahini and caramelized nuts/
Dovleac la grătar cu tahini și nuci caramelizate (v)
38
​
Panna Cotta (v)
38
​
Crème Brûlée (v)
38
​
December specials
Ham rillettes poached in sauerkraut brine/ Rillettes de jambon poșat
în zeamă de varză
55
Deviled eggs filled with ’nduja mousse/ Ouă umplute cu mousse de ’nduja
38
​
Mangalica pork cheek with creamy potato purée and gravy/ Obraz de
mangalița cu piure cremos de cartofi și gravy
160
​
Confit pork, served with black garlic toum and pickled watermelon/
Confit de porc, servit cu toum negru și pepene murat
125
Pain perdu with salted caramel and Madagascar vanilla ice cream/
Pain perdu cu caramel sărat È™i îngheÈ›ată de vanilie Madagascar
45
​
​
​